Tillbaka till startsidan
Svenska Spel Gräsroten

 Idefjordens SK
 PlusGiro: 12 09 59-2
 Bankgiro: 5748-3869
 Swish: 123 634 7918

  Epost till ISK:
 info@idefjordenssk.se

 Webbmaster:
 Bengt Bivrin

 Webbansvarig:
 Rune Sandin

BingoLotto

 Webbhotell:
WeConnectIT-logo

Grenserittet 2007


ven i r hade ISK hand om frsta vtskekontrollen p cykeltvlingen "Grenserittet". Med nstan samma laguppstllning som tidigare r, s var det ett mycket rutinerat gng ISK-are som tog emot cyklisterna efter knappt 20 km.
Av 4000 anmlda, kom drygt 3500 till start och det betydde att vi hade drygt 800 fler cyklister n frra ret att serva. Det fungerade frvnansvrt smrtfritt, mycket tack vare en ny startordning i Strmstad, dr fr vrigt ett annat gng ISK-are, med Rune S. och Hans-Robert H. i spetsen, gjorde en stor insats.


Trots att det var nästan 1000 fler tävlande som passerade Buar, så gick det åt 400 liter mindre med vatten jämfört med år 2006!!!!! Vädret spelar tydligen stor roll. För övrigt serverade ISK-arna nästan 3000 halva bananer, samt bullar och sportdryck.
Som vanligt har det varit stor positiv respons på insatsen och det hördes många "Tusen Takk" från deltagarna under den intensiva förmiddagen.
Stort TACK till alla som ställde upp och boka redan nu första lördagen i augusti nästa år. Då är det dessutom 10-årsjubileum för "Grenserittet".
 
Bengt A., kontaktperson ISKBaren p Buar r ppen


Baren på Buar är öppen


Lite svinn blir det

Lite svinn blir det


Lennart r stadig p hand

Lennart är stadig på hand


Yngste ISK-aren har serverat njd deltagare

Yngste ISK-aren har serverat nöjd deltagare


Tillbaka