Tillbaka till startsidan
Svenska Spel Gräsroten

 Idefjordens SK
 PlusGiro: 12 09 59-2
 Bankgiro: 5748-3869
 Swish: 123 634 7918

  Epost till ISK:
 info@idefjordenssk.se

 Webbmaster:
 Bengt Bivrin

 Webbansvarig:
 Rune Sandin

BingoLotto

 Webbhotell:
WeConnectIT-logo

Rapport frn Buar 2010


alla ISK-funktionrer

Traditionsenligt bemannade ett gng "Idefjordare" frsta servicestationen p Grenserittet. Vi samlades kl 07:00 fr att "bygga upp" stationen, och kvart i tta var det hela klart, s vi kunde egentligen sovit en timme till!


09:18 kom de första tävlande (1 minut sena enligt mina beräkningar, men ok). Ylva langade den första bananen, endast ett par minuter efter att täten passerat och det är nytt rekord. 

Därefter tog det inte många minuter förrän det var fullt upp under 3 timmar. Bl. a. "langade" vi nästan 5000 st halva bananer och serverade 2000 liter vätska.

Det berömda repet skulle vi dra kl 12:45 och en kvart innan kom en MC med ett cykelhjul som behövde pumpas. Luft fylldes och MCn försvann mot Strömstad. Hela cykeln, med tävlande, hann passera "sperretiden" med god marginal. Det är väl service!

Vidare måste Martin nämnas, en av de yngre, men redan veteran på Buar, som när det hela var över, tog med sig ett par påsar bullar hem till Tistedalen. Grenserittet passerar alldeles utan för huset och iförd "Crew-tröja" upprättade han en egen "servicestation", - filial till Buar?

Många positiva omdömen har kommit från deltagarna, bl.a. säger en att det inte går att jämföra med Vasaloppet längre... Grenserittet är mycket bättre!! Sträck på Er och sug in berömmet.

TACK alla, för god insats!

Bengt, FAn på Buar
(FA = funktionsansvarig)Tillbaka