Tillbaka till startsidan
Svenska Spel Gräsroten

 Idefjordens SK
 PlusGiro: 12 09 59-2
 Bankgiro: 5748-3869
 Swish: 123 634 7918

  Epost till ISK:
 info@idefjordenssk.se

 Webbmaster:
 Bengt Bivrin

 Webbansvarig:
 Rune Sandin

BingoLotto

 Webbhotell:
WeConnectIT-logo

Fasta klubbarrangemang


Februari Skidhelg på Lövlia nordväst om Oslo. Som regel från fredag-söndag en eller två helger före Vasaloppet. Klubben har vistats på Lövlia sedan 1968 och många medlemmar känner terrängen och spåren som om det vore hemmaplan. Se även separat text om Lövlia på startsidan och länk till Skiforeningen.
Februari-mars Årsmöte i klubbstugan på Kasen. Alltid en fredagskväll i slutet av februari eller början av mars.
Annonseras i Strömstad Tidning samt med gruppmail.
April-juni Fasta fredagsträningar på klubbens egna kartor med start från 18.00. Tre olika banor och svårighetsgrad. Tisdagsträningar med klubbarna i Haldendistriktet.
Maj Gökotta alltid på Kristi Himmelfärdsdag 08.00. Klubbens i särklass längsta tradition som startades 1951 av dåvarande folkskolelärarinnan Anna-Stina Täng i Nordby skola. Gökottan har hållits vid liv i alla år där medlemmar samlas för en utflykt till olika platser inom vårt verksamhetsområde. Första gången var Lunneviken platsen för begivenheten och deltagarantalet har givetvis varierat beroende på väder och vind. Som mest samlades 96 personer på Halle-Vagnaren i slutet av 60-talet, medan bara Rudolf Niklasson och Kent Räfling mötte upp en annan gång i ett rejält busväder, och avnjöt kaffe och mackor i bilen för att sedan åka hem.
Maj-juni Orienteringsresa med buss till Skåne, Danmark eller Tyskland under tävlingsstoppet här hemma. Har arrangerats från 2004 med ca 20 egna medlemmar och resten från andra klubbar i Bohuslän/Dal. Klubbens målsättning är att betala resan för ungdomar upp t.o.m. juniorålder. 2004 gick resan till Ostsee-ol på Rügen i Tyskland och 2005 till Helsingborg-Helsingör.
Maj-juni Nybörjarkurs i orientering
Juli Gränsjakten, klubbens egen nyinstiftade tävling fr.o.m. 2006. En 3-dagarstävling som avgörs på tre olika distanser, nämligen medel, sprint och långdistans med jaktstart. Kommer att avgöras under kvällstid med start från 18.00.
Juli Badkväll i slutet av månaden vid Lilla Rambergstjärnet i Lommeland sydost om Hälle. Samling vid Hälle där de som vill springer upp till tjärnet (ca. 2,5 km), medan övriga tar bilarna till parkeringen. Tidpunkt väljs efter väderprognosen så att utflykten blir den upplevelse som bara Lilla Rambergstjärnet kan ge, en pärla mitt i vildmarken.
Augusti-september Fredagsträningar 18.00 som under tiden april-juni. Tisdagsträningar med Haldenklubbarna.
Oktober-november Klubbstafett i månadsskiftet på Kasen med lottade lag. Tre sträckor. Natträningar i anslutning till elljusspåren på Kasen och Erlandseröd under fredagskvällar.
Oktober-mars Individuell tisdagsträning på Kasen med början andra tisdagen i oktober (dagen efter älgjaktens start). Elljuset är alltid tänt på tisdagar och även andra dagar vid skidföre. Eventuella teknikträningar (torrträning) någon gång per månad under vinterhalvåret.
November "Gubbnatta", Nattorientering för vuxna gentlemän med efterföljande samkväm
December Julbord på Kasen sista lördagen före Lucia. Startades 2004 med mycket god uppslutning. Arrangemanget är knytkalas där rätterna fördelas i förväg på olika familjer.

Skapad 2005-12-04. Senast uppdaterad: 2006-04-19